شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

دستگیری چندتن از پشتیبانی‌کنندگان حمله تروریستی در چابهار و راسک

دستگیری چندتن از پشتیبانی‌کنندگان حمله تروریستی در چابهار و راسک رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: چند نفر از افرادی که حمله تروریستی چابهار و راسک را پشتیبانی می‌کردند دستگیر شدند و برای آن‌ها پرونده قضایی تشکیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 05
کد خبر: ۲۳۴۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا پورخاقان، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در راهپیمایی روز جهانی قدس درباره حمله‌های تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق، گفت: دشمن صهیونیستی در پی شکست‌های مفتضحانه و غیرقابل جبران که به فرمایش رهبر انقلاب در ۱۵ مهر ماه سال گذشته متحمل شد، اقدام به کشتن زنان، کودکان و افراد بیگناه کرده است و از آنجایی که هیچ گونه موفقیتی حتی در نسل کشی به دست نیاورده به دنبال این است که به گونه‌ای فرافکنی کند و شکست خود را جبران کند و لذا به ترور افراد تاثیرگذار و عناصر موثر برای دفاع از مقاومت و مردم غزه، اقدام کرده است.


وی با اشاره به اینکه حمله به سفارت و کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق یکی از مواردی است که حکایت از شکست مفتضحانه رژیم صهیونیستی دارد، ادامه داد: این رژیم کودک‌کش برای اینکه جنایت‌ خود را پوشش دهد، اقدام به ترورهای کور در اقصی نقاط کشورهای حوزه مقاومت می‌کند و از جمله این موارد حرکت مذبوحانه جیش الظلم به دستور اربابان اسرائیلیشان در چابهار و راسک است که شکر خدا با هوشیاری مثال زدنی نیروهای مسلح در فراجا، سپاه و مرزبانی توطئه آن‌ها به سرعت شکست خورد و پس از چند ساعت تمام تروریست‌ها به درک واصل شدند و نتوانستند هیچ اقدامی انجام دهند.


با بیان اینکه امروز حضور مثال زدنی مردم در صحنه، چه در کشور ما و چه در اقصی نقاط دنیا نشان دهنده این است که این رژیم کودک‌کش نفس‌های آخرش را می‌کشد و هیچ جایگاهی در اذهان عمومی دنیا ندارد و باید هر چه زودتر بساطش را برچیند و به زباله‌دان تاریخ ملحق شود، افزود: از قبل پرونده‌ای در دادسرای تهران علیه ظلم و کودک کشی رژیم صهیونیستی تشکیل و اقدام‌هایی انجام شده است، همچنین آفریقای جنوبی شکایتی را به دیوان بین‌المللی مطرح کرده که البته انتظار بین‌المللی این بود قضات این دادگاه بهتر از این عمل کنند چرا که از رژیمی خواستند نسل کشی را مهار کند که خودش ارتش را به نسل کشی تحریک می‌کند.


وی گفت: از تمام جوامع بین المللی انتظار می‌رود که مقابل این ظلم و ستم بایستند و سازمان ملل متحد و شورای امنیت طی فصل هفتم اساسنامه سازمان ملل و شورای امنیت به وظیفه خود عمل کنند و این رژیم را متقاعد کند که دست از نسل کشی بردارد و امیدواریم هر چه زودتر شاهد نابودی رژیم صهیونیستی باشیم.


رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح همچنین از دستگیری چند نفر از افرادی که حمله تروریستی در چابهار و راسک را پشتیبانی می‌کردند، خبر داد و افزود: برای این افراد پرونده قضایی تشکیل شده و تحقیقات در موردشان ادامه دارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار